Narozeninový týden

Říjen 21, 2022

Ve dnech 10. - 16. 10. jsme společně oslavili krásné kulaté sedmdesáté ADFORS narozeniny. Jídelny byly vyzdobené podzimními dekoracemi a vzduchem se vznášely balónky a nafukovací sedmdesátky.

Firma slavila, ale dárky dostávali zaměstnanci. V rámci oslav mohl každý zaměstnanec čerpat týden obědů zdarma a také jsme si pochutnali na sladkém dortíku. V Litomyšli jsme si smlsli na 1290 zákuscích, v Hodonicích na 640. Velké poděkování patří Eurestu, který vše nachystal.

Po vyplnění soutěžního kuponku se zaměstnanci mohli zapojit do soutěže o hodnotné ceny. Po dobu 7 dnů jsme každý den losovali 10 výherců a rozdali ceny v hodnotě 70 000,-. V Litomyšli se zúčastnilo 1 091 zaměstnanců, v Hodonicích 580, kteří mohli do soutěžního kuponku připsat i pár slov, co pro ně znamená ADFORS. Velmi často se psala jistota, stabilita, síla, kvalita, zkušenost, rodina, dobrý kolektiv, úspěch, láska na celý život, skvělý zaměstnavatel, příjemné pracovní prostředí i pořádný kus života 😊

Losování vítězů bylo příjemným zpestřením týdne. Každý den po 15. hodině spousta zaměstnanců sledovala aplikaci JOBka, jestli se právě na ně usmálo štěstí ve hře.

Gratulujeme všem výhercům a děkujeme všem zúčastněným, a hlavně děkujeme za krásný narozeninový týden!