Ocenění HR AWARDS

Březen 12, 2024

S velkou radostí oznamujeme, že jsme s naším konceptem CSR aktivit zvítězili v kategorii CSR projekt roku. Cena, kterou jsme získali je oceněním všech našich zaměstnanců.

CSR aktivity znamenají působení v oblasti sociální odpovědnosti. Je tedy na místě poděkovat všem zaměstnancům, díky kterým jsme v této kategorii porazili i takové velikány, jako jsou FOXCONN, dm drogerie, JT International, nebo Red Hat.

Děkujeme zaměstnancům, kteří hlasují v ADFORS GRANTu a podporují lokální projekty, také všem, kteří se účastní akce Daruj srdce a přispívají do kasičky nákupem papírových srdíček, rovněž všem, kteří se zapojují do Průzkumu spokojenosti, kdy za každý vyplněný dotazník můžeme podpořit Potravinovou pomoc.

Děkujeme za nakupování u charit a neziskových organizací v rámci velikonočních a vánočních prodejních dnů. Poděkování patří i všem dobrovolníkům, kteří jsou součástí Dne s ADFORS, v Litomyšli a v Hodonicích, a také všem, kteří se účastní akcí Ukliďme Česko nebo Dobrovolnický víkend, pomáhají s programem pro mateřské školky, zapojují se do sportovní výzvy s názvem Sportem ke snížení COշ, anebo se v současné chvíli angažují v rámci dobrovolnických aktivit organizovaných ADFORSem.

Všechny tyto činnosti by neměly význam bez našich zaměstnanců. Děkujeme za jejich zapojování do všech aktivit, díky kterým jsme přesvědčili porotu o tom, že máme ve firmě skvělé lidi, kteří neváhají přidat ruku k dílu a dávají tak CSR akcím daleko širší rozměr.