OneADFORS

Červen 14, 2023

Osm termínů, více než 70 moderátorů, a několik desítek organizátorů a IT specialistů. To jsou čísla spojená s představením nové vize OneADFORS. Nejedná se o novou značku, ale pouze o směr, kterým se chceme ubírat vstříc roku 2030.

V místech našich závodů byla vize prezentována vždy ve čtyřech termínech. Měsíc květen patřil zaměstnancům z Litomyšle, kde jsme využili prostory Zámeckého návrší a v měsíc červen patřil kolegům z Hodonic, se kterými jsme se sešli v Louckém klášteře ve Znojmě.

Ve čtyřech blocích moderátorké trojice složené z našich zaměstnanců představovali 6 cest po kterých se vydáme k roku 2030, 5 nastavení mysli a 4 typy hrdinů, kteří tvoří náš tým.

Celá akce byla připravována téměř půl roku. Firmu jsme oblékli do kabátu OneADFORS, některé aktivity jsme vizi přizpůsobili a také jsme navrhli svoji sportovní kolekci oblečení. 

V den samotné akce účastníci obdrželi taštičku s dárečky a s ponožkami ,,na společnou cestu".

Všechny termíny doprovázela dobrá nálada, přátelská atmosféra, skvělé občerstvení, a odpolení program - v Litomyšli zahrála místní kapela, ve Znojmě cimbálovka a dorazila i Fotící bedýnka.

I naše IT oddělení připravilo pro zaměstnance bohatý a pestrý program. V DIGI koutku bylo možné navštívit virtuální realitu, zahrát si nejnovější hry na PC, popovídat si s Chatbotem, nebo si na památku odnést drobnost z 3D tiskárny.

My všichni jsme hrdinové OneADFORS. Každý jsme jiný, a to je výhoda.