TAPETY NOVELIO V NOVÉM, POUTAVĚJŠÍM OBALU

Květen 14, 2021

Prémiová část sklovláknitých tapet, vyráběných v Hodonicích, se dočkala nového, poutavějšího obalu. Jeho cílem je zatraktivnit naši nabídku sklovláknitých tapet přímo v místě prodeje, kde se naše tapety prodávají po jednotlivých rolích a tak je celý povrch role ideálním místem na prezentaci.

Vzhledem k technologickým možnostem našich obou výrobních závodů (Hodonice, Hornstein) jsme museli toto řešení implementovat pouze v Hodonicích. Abychom zachovali ucelenost celé nabídky, novou fólii najdete na těchto výrobkových řadách: předbarvené tapety EasyPaint, podlepené EasyGlue, barvené Painted a také u tapet Nature a Design.

Potisk zabírá pouze polovinu šíře fólie – spodní polovinu role. Důvod je jednoduchý. Horní část musí být průhledná, aby nic nebránilo viditelnosti celých etiket, které jsou pod fólií a obsahují například i čárové kódy.

Od tohoto kroku si slibujeme zlepšení povědomí naší značky sklovláknitýchtapet ADFORS Novelio® mezi profesionály i širší veřejnosti a to zejména na jejich hlavních trzích jako je například Francie.

Michal Doubrava

Produktový manažer