TOP EMPLOYER - JIŽ POŠESTÉ!

Únor 5, 2021

Již po šesté v řadě byla Skupina oceněna certifikací TOP Employer GLOBAL. Patří tak mezi 16 společností po celém světě, které toto ocenění obdržely.

Výzkum realizovaný mezinárodně respektovaným institutem Top Employers Institute identifikuje nejlepší zaměstnavatele po celém světě. Zejména hodnotí výjimečné zaměstnanecké podmínky, rozvoj lidských zdrojů, hledání nových talentů na všech úrovních a ve všech zemích organizace. Ocenění je uděleno na úrovni zemí, regionů a finálně v součtu za celý svět. TOP Employer GLOBAL získávají společnosti, které jsou  certifikovány minimálně ve 20 zemích a na více kontinentech.

Global Top Employer 2021 získala společnost Saint-Gobain díky certifikaci v 36 zemích, kde působí. Je to o jednu více než v loňském roce. Česká republika je do certifikace zapojena od začátku, tedy již šestým rokem. V každé zemi je provedena studie, která vychází z analýzy vice něž 400 parametrů  pracovních podmínek, které jsou auditovány a následně hodnoceny.  Společnost Saint-Gobain vyniká zejména dobrým výkonem, pokud jde o etiku a integritu, vedení, politiku CSR a zapojení zaměstnanců.

“Skupina Saint-Gobain, která v ČR zaměstnává více než 4 200 zaměstnanců, získala ocenění TOP EMLOYER Czech Republic již po šesté v řadě. Jedná se o prestižní a náročnou certifikaci, což nás právem řadí k nejlepším a nejdůvěryhodnějším zaměstnavatelům v České republice. Letos bylo u nás takto certifikováno pouze deset společností. Jsem skutečně hrdý na všechny zaměstnance, kteří takovou skvělou  firemní kulturu vytváří. Toto ocenění je výsledkem dlouholeté práce managementu a personálního týmu. Ti všichni  nám pomohli tohoto výsledku dosáhnout“  komentoval získání certifikace personální ředitel Skupiny Saint-Gobain Východní Evropa Robert Kudrna.

Více informací naleznete na https://www.top-employers.com/en/

O Skupině Saint-Gobain

Saint-Gobain vyvíjí, vyrábí a prodává stavební materiály a řešení, která jsou klíčová pro pohodový život každého z nás a naši budoucnost. Tyto materiály nás obklopují ve všech místech, kde žijeme, a jsou součástí každodenního života: v budovách, dopravních prostředcích, infrastruktuře a v mnoha průmyslových řešeních. Poskytují nám komfort, výkonnost a bezpečnost tím, že řeší výzvy udržitelné výstavby, efektivního využívání zdrojů a změny klimatu.

€42.6 mld obrat v roce 2019

Více než 170 000 zaměstnanců, v 70 zemích světa

Závazek dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050

www.saint-gobain.cz